0 (800) 303-038
з 10.00 до 18.00 (будні) по Києву
UA

Іспанія
м. Гранада

Хав'єр Діас Кастро

професор, викладач університету Гранади вищої кваліфікації м. Гранада

З 2003 року займаюся науковими дослідженнями в області нутриціології. Являюсь членом дослідницької групи «Харчування, травлення і засвоєння» в Інституті харчування і харчових технологій Гранадського університету – ми займаємося вивченням козиного молока більше 20 років.

Брав участь в двох 6-річних дослідженнях, 13 дослідницьких проектах, був головним дослідником за трьома контрактами з провідними компаніями агропромислової галузі та у двох проектах університетської програми «Кампус міжнародного лідерства».

Автор більш ніж 100 наукових статей, однієї монографії та 13 розділів в науково-дослідницьких виданнях. Виступав з повідомленнями на 49 міжнародних наукових конференціях. Був куратором 11 докторських дисертацій, 35 магістерських та 42 дипломних проектів. Маю 1 патент.

Я викладач Гранадського університету вищої кваліфікації з 15-річною практикою. Веду навчання студентів бакалаврату в областях фармацевтики, харчування людини та дієтології, науки і техніки, продуктів харчування; магістратури - в областях харчування людини, фізіології та неврології. Вів в університеті власні курси. Брав участь в 12 інноваційних проектах для доцентів, в 6 національних і 19 міжнародних педагогічних конгресах. Опублікував 19 навчальних статей та 7 навчальних розділів.

Переваги козиного молока

Козине молоко має більш корисні властивості, ніж коров'яче. Дослідження, проведені іспанськими вченими, підтверджують, що молоко кози допомагає запобігти залізодефіцитну анемію, зміцнює кістки і зуби, поліпшує травлення і енергообмін, знижує ризик алергій.