З 2003 року займаюся науковими дослідженнями в області нутриціології. Член дослідницької групи «Харчування, травлення і засвоєння» в Інституті харчування і харчових технологій Гранадського університету – ми займаємося вивченням козиного молока більше 20 років.
Брав участь в двох 6-річних дослідженнях, 13 дослідницьких проектах, був головним дослідником за трьома контрактами з провідними компаніями агропромислової галузі та у двох проектах університетської програми «Кампус міжнародного лідерства».
Автор більш ніж 100 наукових статей, однієї монографії та 13 розділів в науково-дослідницьких виданнях. Виступав з повідомленнями на 49 міжнародних наукових конференціях. Був куратором 11 докторських дисертацій, 35 магістерських та 42 дипломних проектів. Маю 1 патент.
Викладач Гранадського університету вищої кваліфікації з 15-річною практикою. Веду навчання студентів бакалаврату в областях фармацевтики, харчування людини та дієтології, науки і техніки, продуктів харчування; магістратури - в областях харчування людини, фізіології та неврології. Вів в університеті власні курси. Брав участь в 12 інноваційних проектах для доцентів, в 6 національних і 19 міжнародних педагогічних конгресах. Опублікував 19 навчальних статей та 7 навчальних розділів.
З 2003 року займаюся науковими дослідженнями в області нутриціології. Являюсь членом дослідницької групи «Харчування, травлення і засвоєння» в Інституті харчування і харчових технологій Гранадського університету – ми займаємося вивченням козиного молока більше 20 років.
професор, викладач університету Гранади вищої кваліфікації